Bal.png Schermafbeelding 2019-10-12 om 21.20.11.png Schermafbeelding 2020-01-20 om 18.38.06.png UNO_HOCKEY_PHOTOS-213.jpg
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsafbeelding

UNO online workouts

26-3-2020  | 

Wij vinden het belangrijk dat jullie blijven bewegen, en daarvoor hebben we in deze gekke tijd een leuke manier gevonden. UNO gaat samenwerken met Spark Sport. Zij verzorgen de komende weken gave workouts voor jullie, gericht op cardio, coördinatie, kracht en mobiliteit (geen hockeytechniek). 

Een deel van je "normale” (hockey)training krijg jij nu dus "live” training met een echte trainer die voor je klaar staat en aanwijzingen geeft maar dan via de telefoon of computer. Na deze workout kan je zelf verder met de oefeningen met bal en stick die Jeroen doorstuurt. Daarmee kan je hockeytraining nu ook doorgaan alleen dan op je eigen plek!

We gaan lekker sporten met elkaar! Waar jij de training doet kan je zelf bepalen. In de tuin, op het balkon, in het park of gewoon in de kamer thuis. Belangrijk is dat je een telefoon, tablet of laptop hebt met goede internetverbinding én camera, zodat jij kan zien wat de trainer doet. Zorg ervoor dat je een flesje water bij je hebt, een matje, een (hockey)bal en je hockeystick.

We starten maandag 30 maart met de trainingen.

De indeling is als volgt (vergelijkbaar met de bekende trainingstijden):

  • Alle C-teams: Maandag 17.00 - 17.30 uur  - trainster Janine
  • Alle D-teams: Dinsdag 16.00 - 16.30 uur - trainer Rafael
  • Alle E8-teams: Dinsdag 17.00 - 17.30 uur - trainer Rafael
  • Alle kiddies/ benjamins /F-teams: Woensdag 15.00 - 15.30 uur - trainster Janine
  • Alle E6-teams: Woensdag 16.00 - 16.30 uur - trainer Rafel


Download alvast de Zoom Cloud Meetings App, dan sturen we je begin volgende week meer praktische informatie over hoe je kan inloggen en hoe het precies in z’n werk gaat.

Wat moet je doen om de trainingen te volgen?

  1. Download gratis het programma Zoom 
  2. Je klikt 5 minuten voor de start van de training op de Zoom-link
  3. Vul je naam in (van je kind) en dan kom je in de online trainingsomgeving.   4. Zet in het begin je camera aan en ook je geluid, dan kan de trainer jullie even horen. 
  5. Als de training van start gaat met de oefeningen, zet hij/zij iedereen op ‘mute’ (geluid uit) zodat je niet wordt gestoord door allerlei geluiden van de anderen maar goed de trainer hoort!


#UNOinbeweging