UNO_HOCKEY_PHOTOS-213.jpg Schermafbeelding 2020-01-20 om 18.38.06.png Bal.png Schermafbeelding 2019-10-12 om 21.20.11.png
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Sponsoren

Word jij sponsor van UNO?

Help mee onze dromen te realiseren en de belofte van UNO (Iedereen op 1) verder uit te werken.

 

Onze club is dit seizoen gegroeid naar meer dan 650 leden. De groei wordt voor een belangrijk deel gerealiseerd door senioren (veel tussen 25 - 35 jaar) en trimhockeyers.


Sponsor van UNO worden kan op verschillende manieren. Zo kun je clubsponsor worden voor 750, 1.250 of 1.750 euro per jaar. Hoofdsponsor ben je vanaf 3.000 euro per jaar. Welk pakket je ook kiest: iedere sponsor krijgt een mooi sponsordoek langs het veld:


Vanaf een sponsorbedrag van 1.750  kan de sponsoring gedeeltelijk ook in de vorm van een ‘in-kind bijdage’ (= producten en/of diensten). Vanzelfsprekend onder de voorwaarde dat dit voor UNO van meerwaarde is. 


Hoofdsponsor 

Vanaf euro 3.000 ben je hoofdsponsor van Hockeyclub UNO. Samen bepalen we de inhoud van de sponsoring. Denk aan het sponsoren van een concreet evenement (bijvoorbeeld kick-off seizoen).

Wij gaan graag om de tafel om te kijken welke creatieve tegenprestatie wij kunnen leveren, zodat jullie net zo blij worden van de samenwerking als wij. 


Club van 100
Wil je geen sponsor worden, maar UNO wel graag ondersteunen? Dan is de Club van 100 ook een mooie optie. Je wordt lid van de Club van100 voor  100 euro per jaar. Kortom een persoonlijke manier van geven met directe betrokkenheid. 

 

De middelen van de Club van 100 zetten we voor de helft in voor het ondersteunen van kinderen die heel graag willen hockeyen bij UNO maar niet de financiële mogelijkheden hebben om contributie, materialen en/of kleding te betalen. Voor de andere helft huren we extra trainers in om extra aandacht te geven aan onze jeugd. Op deze manier zetten we iedereen op 1!

 

De Club van 100 is zowel bedoeld privépersonen als voor kleine bedrijven (factuur is aftrekbaar). 

 

Meld je aan via het speciale formulier: 

 

https://goo.gl/forms/ 40dWHKTeJoBm28cy1


Social return-verplichting als organisatie?

Sportpark Vechtzoom is vol in ontwikkeling. Wij zijn op zoek naar bedrijven die willen helpen met de verbouwing van ons clubgebouw vanuit een social return-(verplichting) of het MVO-beleid. Interesse om te helpen om van Vechtzoom een bruisend sportpark te maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Interesse om sponsor te worden?

Heb je interesse om ons te sponsoren? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten via [email protected]  


Sluit je aan bij de groep die zich al aan Hockeyclub UNO heeft verbonden: Dille & Kamille, Bewegin, Rabobank, De Leckere, Peeze, OD Media, IT de Koning, Hockeydirect, KWS, Kaput Fit, KAep Notaris, Wallaard, Agterberg, We are Architects, Lekkerbootjevaren,  en Adviespraktijk Familierecht. 


Alvast bedankt voor de interesse!

Samen maken we UNO.

 

Team Sponsoring


Clubsponsor
Adviespraktijk Familierecht Website
Bewegin Website
de Koning Website
Dille & Kamille Website
Hockeydirect.nl Website
KAeP NOTARIS Website
Kaput Fit Website
KWS Website
LekkerBootjeVaren.nl Website
ODMedia Website
Van Doorn Makelaardij Website
YA Coaching Website