Bal.png Schermafbeelding 2019-10-12 om 21.20.11.png Schermafbeelding 2020-01-20 om 18.38.06.png UNO_HOCKEY_PHOTOS-213.jpg
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Wedstrijdtafel jongste jeugd

Elke zaterdag bemant een UNO team in de jongste jeugd de wedstrijdtafel op Olympos. Dit team zorgt ervoor dat de velden opgebouwd worden (goals en pionnen neergezet) en dat alle materialen aan het eind van de ochtend weer worden opgeruimd.


De wedstrijdtafel is ook het visitekaartje van UNO die dag. Je ontvangt de bezoekende teams, wijst ze de weg en spreek de spelende teams ook even voor en na de wedstrijd. Dit geeft een gastvrije indruk!


Elk team komt aan de beurt en hoe meer mensen uit een team helpen hoe makkelijker & gezelliger we het met elkaar maken! Voor het opbouwen geldt dat er minstens 3 ouders vanaf de start nodig zijn. Voor het afbouwen zijn 2 ouders voldoende en kan ook altijd de hulp worden gevraagd van de teams die net hebben gespeeld. En vergeet niet: je bent met het hele team verantwoordelijk.


Via de teammanagers appgroep wordt ieder blok het nieuwe schema voor de teams die dienst hebben doorgegeven. Heb je vragen over de wedstrijdtafel of over de planning? Neem dan contact op via [email protected].


Bekijk ook het draaiboek.