TRAINING.png TRAINING 3.png TRAINING 2.png

Vrijwilligers: Samen maken we UNO!

UNO is een jonge, gezellige, kleinschalige hockeyclub in Utrecht, waarbij hockeyplezier centraal staat en waar we hockey voor heel veel kinderen mogelijk maken. Bijna 300 jeugdleden trainen en spelen elke week competitie, zowel op het veld als in de zaal. Dit alles wordt volledig geregeld door vrijwilligers, namelijk door ouders van kinderen die hockeyen bij UNO. Samen maken we UNO!

Club- & Teamrollen

Er zijn teamrollen, zoals coach, teammanager en (hulp)trainers maar ook verschillende taken op overkoepelend clubniveau zoals zaalcommissie, wedstrijdsecretariaat, scheidsrechterscoördinator & ledenadministratie. Om alle taken binnen UNO goed te organiseren zijn we op zoek naar veel meer vrijwilligers! Door met elkaar de taken te verdelen wordt het haalbaar en leuk. Met jouw hulp draag je écht bij en natuurlijk sta je er niet alleen voor!

Welke kennis en expertise heb jij in huis die we voor UNO heel goed kunnen gebruiken? Als er per team naast de teamrollen ook minimaal 1 nieuwe clubrol vervult wordt, kunnen we alle nodige rollen invullen!

Bekijk hier de rollen die we nu per direct nodig hebben.

Staat er niet iets tussen wat jij leuk zou vinden om te doen, waar je kennis ligt en/of waar je aan bij wil dragen? Neem contact op met Sabine Scheepstra via 06-10469915, of mail naar  [email protected] voor nog meer leuke vrijwilligersrollen!