Bal.png Schermafbeelding 2020-01-20 om 18.38.06.png Schermafbeelding 2019-10-12 om 21.20.11.png UNO_HOCKEY_PHOTOS-213.jpg
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Algemene informatie

Als je kind graag wil hockeyen dan kun je hier terecht voor het aanmelden. Hockey is bij ons mogelijk voor voor alle kinderen vanaf groep 2. Hockey is een teamsport en dat brengt verplichtingen met zich mee qua aanwezigheid tijdens trainingen en wedstrijden. Voor diverse activiteiten zoals rijden naar wedstrijden, fluiten, training en coaching wordt een beroep gedaan op de ouders.
 
De meeste nieuwe leden kunnen we aannemen voor de start van het nieuwe seizoen. Dan zullen de teams opnieuw ingedeeld worden en eventueel aangevuld worden met nieuwe leden. Dit zal plaatsvinden tussen half juni en eind augustus. Of er voor uw kind een plaats is zal afhangen van de plaatsen die er vrij komen in een leeftijdscategorie. Voor verschillende teams heeft (helaas) ook Hockeyclub UNO een wachtlijst.
 
Aanmeldingen worden op de wachtlijst geplaatst en als er een plekje vrij komt, wordt gekeken naar de datum van aanmelding. 


Ledenadministratie

Adres- of bankrekeningnummer wijzigingen, lidmaatschap beëindigen, laat het de ledenadministratie van UNO weten: [email protected]

Lid worden

Inschrijven gaat snel en makkelijk via internet; de gegevens worden meteen opgenomen in onze database.  

Beëindigen/opzeggen

Opzeggen kan slechts aan het einde van het seizoen, maar wel vóór 1 mei. Opzeggingen moeten per e-mail (ledenadministratie) worden gedaan. De opzegging is pas geldig nadat de ontvangst van de e-mail is bevestigd.

Indien het lidmaatschap niet vóór 1 mei bij de ledenadministratie is opgezegd dan gelden de volgende regels:

  1. opgezegd tussen 1 mei en 30 juni: betaling van de halve contributie.
  2. opgezegd na 30 juni: betaling van volledig contributie (100%) van het komende seizoen, immers het lid zegt op in het lopende verenigingsjaar en zegt op voor het seizoen daaropvolgend
Indien je meent uitstel van opzegging nodig te hebben (om allerlei redenen zoals bijvoorbeeld die van externe selecties) dan kan hier tot uiterlijk 1 mei schriftelijk beroep op worden gedaan middels een bericht aan de ledenadministratie. Het bestuur besluit vervolgens of uitstel gegrond is.

Volgens het KNHB reglement is het statutair niet mogelijk om je als lid in te schrijven bij een andere vereniging als je nog niet bent uitgeschreven of nog openstaande financiële verplichtingen hebt bij de oude vereniging.

Een speler kan maar bij 1 vereniging speelgerechtigd zijn conform het KNHB reglement. Dit betekent dat bij een opzegging na 1 mei eerst de financiële verplichting bij UNO moet worden voldaan (betalen voor de contributie van het nieuwe seizoen). Vervolgens kan Hockeyclub UNO het lid uitschrijven en pas daarna kan het lid opgesteld worden als spelend lid bij een andere club.


Automatische voortzetting lidmaatschap

Na 1 mei wordt het lidmaatschap automatisch met een seizoen verlengd en is contributiebetaling van dit nieuwe seizoen schuldig.